sábado, 27 de mayo de 2006

El Cullera Forval queda quart en la final autonòmica aleví. Tecnidex València, campió

Este matí s'ha disputat al Camp de Rugby Juan Palomares Corella la final autonòmica aleví dels Jocs Escolars. En semifinals, el Cullera ha caigut davant del Dénia per 35 a 5, mentre que el Tecnidex València (Liceo Francés) ha derrotat la Vila per 30 a 5.

A continuació s'ha disputat el tercer i quart lloc entre el Cullera i La Vila, amb victòria per als de la Marina Baixa per 25 a 15. La final se l'ha adjudicada el Tecnidex València, després de véncer el Dénia per 15 a 5.

Classificació final:

1 Tecnidex València
2 Dénia
3 La Vila
4 Cullera Forval

El joc del Cullera ha anat de menys a més. En el primer partit s'ha vist desbordat pel Dénia, molt més rodat que els locals. S'ha de tindre en compte que la majoria dels jugadors del Cullera és el primer any que juguen al rugby. Contra l'equip de La Vila els cullerans han millorat notablement, tot i perdre per dos assajos en els últims minuts. En resum, actuació satisfatòria del Cullera, ja que molts dels jugadors són nous i alguns, fins i tot, porten uns quants mesos. Una menció especial mereix l'assistència de pares i mares a la final, molt important per a la projecció futura de l'equip.

La temporada oficial ha finalitzat per als alevins, tot i que els entrenaments continuaran encara al Poliesportiu i és possible que es dispute algun partit amistós més.

I atenció, perquè per al curs 2006/2007 s'està preparant un campionat escolar de rugby en categoria benjamí, amb la participació dels centres escolars de Cullera. Seguirem informant.