viernes, 16 de junio de 2006

L'Escola de Rugby recomana l'Escola d'Estiu-Campament al Carrer de Cullera per a este estiu


L'Escola de Rugby del Cullera Forval RC recomana els xiquets i xiquetes de Cullera interessats a fer activitats lúdiques i esportives, que s'apunten l'Escola d'Estiu-Campament al Carrer de Cullera, organitzada per l'empresa Reed 21 i les regidories de Cultura, Serveis Socials, Joventut i Educació de l'Ajuntament de Cullera.

L'Escola d'Estiu-Campament al Carrer tindrà lloc enguany del 3 al 28 de juliol als col·legis Doctor Alemany i Lluís Vives. També hi ha previst un segon torn a l'agost si hi ha suficient demanda, del 31 de juliol a l'11 d'agost.

Hi haurà un gran nombre de tallers manuals i creatius, jocs esportius i altres activitats obertes, per tal que els més menuts aprofiten el temps lliure que els proporciona l'estiu. D'això s'encarregarà un complet i preparat equip d'educadors, amb uns objectius socials i educatius clars en la formació i diversió del xiquet.

Es poden matricular xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys (Educació Infantil i Primària). Més informació al Centre d'Informació Juvenil (tel. 96 173 07 12).


És molt interessant!
Seguirem informant en els pròxims dies