martes, 26 de septiembre de 2006

Dissabte 30 de setembre: IV Torneig Juan Palomares a Gandia

Este dissabte tindrà lloc a Gandia el IV Torneig de Rugby Juan Palomares Corella, que cada any es celebra a la capital de La Safor coincidint amb la Fira i Festes de Gandia. El Torneig servix de nexe d'unió per als clubs de rugy de Cullera, Alzira, Tavernes i Gandia. Així, una selecció de jugadors d'estos quatre clubs s'enfrontarà al Tarragona, en encontre amistós de pretemporada que tindrà lloc a les 6 de la vesprada al Poliesportiu de Gandia.

Com a gran novetat, enguany les escoles de rugby de Cullera, Alzira i Tavernes s'enfrontaran a l'Escola de Rugby de Tarragona, en les categories d'infantils, alevins i benjamins, a partir de les 16.30 hores. Els jugadors de l'Escola de Cullera estan citats este dissabte a les 15 de la vesprada en Correus per eixir en autobús. La trobada d'escoles suposa el debut en la pretemporada per als jugadors del Cullera, que intentaran fer-ho el millor possible davant els joves jugadors del Tarragona.

El Torneig Juan Palomares Corella va nàixer fa quatre anys a Gandia amb la voluntat d'homenatjar l'històric president i jugador blanquiblau per part dels clubs més pròxims a Cullera, com són Tavernes, Alzira i Gandia.