lunes, 30 de octubre de 2006

Els alevins i els benjamins del Cullera Forval guanyen el Torneig d'Obertura. Els sèniors perden per la mínima davant Les Abelles-B

Els equips benjamí i aleví de l'Escola de Rugby del Cullera Forval visqueren un gran cap de setmana de rugby, en adjudicar-se el Torneig d'Obertura de la Federació Valenciana de Rugby disputat als camps del Riu i la pista d'atletisme de la ciutat de València.

Els benjamins aconseguiren la victòria en els tres partits que dugueren a terme, davant el Tecnidex València (55 a 10), Les Abelles (45 a 5) i l'Helios (75 a 5). El conjunt blanquiblau es va proclamar campió i va ser la sensació del torneig. Participaren un total de deu equips equips. 35 assajos a favor en només tres partits i quatre en contra ho diuen tot.

Pel que fa als alevins, jugaren un torneig amb nou equips i també van resultar els vencedors absouts, després de derrotar el Cau (35 a 0), el Sant Roc (45 a 5), el Tecnidex València (10 a 5) i el Montcada (5 a 0). Els alevins encara aniran a més, ja que tenen una base molt forta de l'any passat.

El Torneig d'Obertura és el més important de tots els que celebra la Federació Valenciana a principis de temporada i serveix per posar a punt els equips per a l'imminent campionat lliguer. En el cas dels alevins i dels benjamins, la competició oficial comença 1'11 de novembre, mentres que els infantils ho faran el pròxim dissabte dia 4.

Quant als sèniors, van perdre davant Les Abelles-B per 26 a 24, en encontre disputat al camp del Saler. Les Abelles-B es va posar per davant 21 a 0, amb molta gent del primer equip. La reacció i esforç del Cullera Forval van ser enormes i es van produir a la segona part, fins arribar-se a un ajustat 26 a 24 que no va sevir per superar el conjunt capitalí. Si el partit arriba a durar deu minuts més, el Cullera Forval haguera tingut moltes opcions per fer-se amb la victòria. Després d'este resultat, un partit guanyat i un perdut és el balanç provisional del Cullera en la Segona Territorial Valenciana.