domingo, 26 de noviembre de 2006

25/11/2006: València 5 Andalusia 49 (Camp Juan Palomares Corella de Cullera)







Derrota sense pal·liatius de la selecció valenciana sènior davant d'Andalusia pel marcador de 5 a 49, en encontre corresponent al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Sèniors que tingué lloc ahir dissabte 25 de novembre al Camp de Rugby Juan Palomares Corella de Cullera.

El partit va ser dominat des del primer moment pels andalusos, que al descans guanyaven per 5 a 20. La selecció valenciana, que comptava amb un equip molt jove, feia prou amb defendre's i intentar disposar d'algun baló. Per contra, la selecció d'Andalusia es mostrà com un conjunt sense fissures i amb una línia de tres quarts molt ràpida i versàtil.

Després d'este encontre, la selecció andalusa disputarà la final del Campionat d'Espanya contra la del País Basc, mentre que la valenciana haurà de conformar-se amb jugar-se el 5é lloc davant Navarra.

El Camp de Rugby Juan Palomares Corella presentà un bon aspecte. L'event va ser organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cullera, la Federació Valenciana de Rugby y el Cullera Forval Rugby Club. Es tracta del quart campionat d'Espanya que es disputa a la nostra ciutat en el transcurs de huit anys.