domingo, 17 de diciembre de 2006

Excel·lent partit dels sèniors: Alzira 0 Cullera 27

Magnífic partit el que disputaren els sèniors del Cullera Forval Rugby Club ahir dissabte al Camp de Rugby Juan Palomares Corella. Els blanc-i-blaus van véncer de manera brillant el conjunt de l'Alzira per 0 a 27. Els de la capital de la Ribera Alta jugaven com a locals. La primera part ja va acabar amb un parcial de 0 a 14 a favor dels cullerans.

L'encontre del Cullera Rugby Club va ser molt seriós en totes les línies, amb la pràctica d'un rugby d'alta intensitat durant molts minuts de joc. Javi Grau, Moli, Edu i Carlos Martínez aconseguiren els assajos, mentre que Carlos Frígola completà el marcador amb els xuts a pals transformats. Però, per damunt de tot, s'ha de destacar el treball col·lectiu de tot el conjunt.

Amb este resultat, el Cullera Forval se situa en primera posició de la Segona Territorial Valenciana-Grup Sud, amb quatre victòries i dos derrotes, cosa que dóna un total de huit punts, els mateixos que l'Alzira. No obstant això, el Forval té millor average particular i general. Els dos primers classificats jugaran la fase d'ascens a Primera Territorial.

Es tractava de l'últim partit de l'any del Cullera Forval. Desitgem que el 2007 siga tan positiu com el final d'enguany.