domingo, 10 de diciembre de 2006

Sèniors: Cullera Forval RC-36 Les Abelles B-14

Victòria clara de l'equip sènior del Cullera Forval Rugby Club davant Les Abelles-B pel marcador final de 36 a 14, en encontre que tingué lloc ahir dissabte al Camp de Rugby Juan Palomares Corella. El primer temps va ser dominat pel Cullera, que al descans aconseguia un avantatge parcial de 14 a 0.

Pel que fa al segon període, Les Abelles-B arribà a posar-se 19 a 14 en el marcador, però el millor saber fer del Cullera en els últims vint minuts, unit al bon funcionament de la davantera local en atac, establiren el resultat definitiu de 36 a 14.

Després d'esta jornada, el Cullera supera l'average amb Les Abelles-B i porta tres victòries i dos derrotes a la Segona Territorial Valenciana. El pròxim encontre serà dissabte vinent davant l'Alzira, un rival al qual s'ha de derrotar si el conjunt blanc-i-blau vol quedar entre els dos primers llocs que donen accés a la fase de promoció d'ascens a Primera Territorial.