domingo, 15 de abril de 2007

Dia del Rugby 14-04-2007: Crònica i resultats

Balanç netament positiu del Dia del Rugby ahir dissabte 14 d'abril al Camp Juan Palomares Corella, en plenes festes del poble, per no perdre una tradició que dura ja més de tres dècades. A més, enguany el Dia del Rugby coincidia amb el quaranté aniversari del Cullera Forval Rugby Club.

De matí, i pesar d'una pluja fina que a penes va remetre, va ser el torn de l'Escola de Rugby, que en els equips de benjamins, alevins i infantils es va enfrontar a l'UER Montcada, club al qual cal agrair el seu desplaçament a Cullera tenint en compte el mal oratge que es presagiava. No obstant això, els jugadors de les escoles de rugby de Cullera i de Montcada van donar la cara en tot moment i la pluja no va suposar cap obstacle per a disputar els partits i per a acudir al Camp de Rugby Juan Palomares de La Partideta.

Pel que fa als sèniors, a l'hora del partit, les cinc de la vesprada, el temps havia millorat i no plovia. El primer equip va oferir molt bones prestacions en un encontre amistós davant el Tatami, conjunt de Primera Territorial Valenciana, que va servir per a recuperar antics jugadors i alguns veterans per a l'ocasió.

També cal agrair la presència arbitral de Pepe Grau de matí i de Pablo de vesprada, que acudiren de manera completament desinteressada.

Els resultats, tot i que no és el més important en el Dia del Rugby, van ser tots favorables per al Cullera Forval, que guanyà en les quatre categories.

Van ser els següents:

Benjamins Cullera 25
UER Montcada 10

Alevins Cullera 25
UER Montcada 5

Infantils Cullera 26
UER Montcada 7

Sèniors Cullera 31
Tatami 15