domingo, 20 de mayo de 2007

Finals Jocs Escolars. Crònica i resultats. Benjamins: campions. Alevins: subcampions

Gran actuació dels equips benjamins i alevins del Cullera Forval Rugby Club en les finals dels Jocs Escolars provincials que tingueren lloc este dissabte al Camp de Rugby Juan Palomares Corella de Cullera.

Els benjamins jugaven la primera semifinal de la final a quatre davant el Tecnidex València, a qui venceren pel resultat de 25 a 10. Així doncs, havien de jugar la final davant el rival més potent que els podia tocar, el CAU València, tercer en el Campionat d'Espanya de Valladolid i un equip a tindre molt en compte. A pesar d'un començament dubitatiu per part del Forval, la segona part va ser per als benjamins del Cullera, que s'enduien la victòria de manera brillant per 30 a 15 i es proclamaven campions dels Jocs Escolars de València, màxima competició esportiva en l'àmbit escolar organitzada per la Generalitat Valenciana.

Els benjamins han portat una marxa imparable enguany. Han guanyat tots els tornejos i competicions que han disputat, llevat del Campionat d'Espanya, on el Liceo Francés de Madrid els va impedir classificar-se entre els quatre millors equips d'Espanya. Tot i això, la cinquena posició a Valladolid té moltíssim de mèrit i és un gran lloc. Els objectius de l'equip seguixen sent aprendre a jugar i divertir-se, així com augmentar el nombre de jugadors.

Pel que fa als alevins, jugaven la seua semifinal davant Les Abelles de València, amb victòria per 20 a 10. A la final el rival era el Tecnidex València. Després d'una primera part igualada, la segona es va decantar a favor dels de la capital, que en els últims minuts decidien l'encontre per als seus interessos per 20 a 10. L'actuació dels alevins també es pot qualificar de molt meritòria. Aconseguir un subcampionat dels Jocs Escolars tampoc és una tasca fàcil. En estos moments ja s'estan posant les bases per fer un bon equip infantil l'any que ve, ja que la majoria de jugadors pujen de categoria. També es treballa en la reestructuració organitzativa i en canvis en el cos tècnic.

En definitiva, bon any per als equips benjamí i aleví de l'Escola de Rugby del Cullera Forval, amb un campionat de Jocs Escolars i un subcampionat.

La temporada encara no s'ha acabat i se seguix entrenant. És probable que es dispute encara algun partit amistós.

Resultats del Cullera
Benjamins
Cullera 25 Tecnidex València 10
Cullera 30 CAU València 15
Alevins
Cullera 20 Les Abelles 10
Cullera 10 Liceo Francés 20

Classificacions
Benjamins
1 Cullera
2 CAU València
3 Tecnidex València
4 Tavernes
Alevins
1 Tecnidex València
2 Cullera
3 Les Abelles
4 Tavernes