viernes, 15 de junio de 2007

Divendres 22 de juny: Homenatge a l'olímpíc de Cullera José Marí Colom

El proper divendres 22 de juny, a partir de les 21.30 h, tindrà lloc un sopar-homenatge al piragüista José Marí Colom, l'esportista individual més destacat que ha donat l'esport a Cullera. José Marí ha sigut l'únic cullerà que ha participat en uns Jocs Olímpics, concretament a Mèxic 1968, on va arribar a semifinals. Eixe mateix any va ser nomenat millor esportista valencià de l'any. A més, a les olimpíades de Los Angeles 1984 també va acudir com a seleccionador.



El tiquet per acudir a l'homenatge val 33 euros, i inclou sopar i ball posterior. Durant l'acte es projectarà un vídeo de l'homenatjat i se li farà entrega de diverses recompenses per la seua trajectòria. L'homenatge és organitzat per una comissió formada per la Penya Els Amics del CF Cullera, el Club de Piragüisme Cullera i el Cullera Forval Rugby Club.

Marí va destacar de manera especial en el piragüisme, però també va jugar al rugby durant un grapat d'anys i en diferents èpoques. Així ho podeu vore a les fotos que vos adjuntem. El Club de Rugby Cullera va nàixer l'any 1967. En els inicis les relacions entre els clubs de piragüisme, halterofília i rugby eren molt fluïdes i hi havia joves que simultanejaven la pràctica d'estos esports.

En definitiva, un homenatge molt merescut.

Divendres 22 de juny

21.30 h

Hotel Santa Marta

Tiquet: 33 euros

Més informació: 635 67 20 96 (Jordi)