domingo, 11 de noviembre de 2007

Imparable equip sènior: Tatami Montcada 0 Cullera Forval 36

Nova victòria hui de l'equip sènior del Cullera Forval, que ja compta els partits jugats per victòries, 3 de 3, esta vegada davant el Tatami Moncada, en partit disputat al Camp Municipal de Montcada, pel resultat contundent de 0 a 36.

Tots els punts del Cullera s'han aconseguit en la primera part. Durant este primer temps, el joc del Forval ha sigut molt bo. La segona part el conjunt blanc-i-blau ha estat mermat per dos expulsions temporals de 10 minuts. A pesar d'això, el Cullera Rugby Club no ha encaixat cap punt en contra.

Després d'este magnífic resultat, el Forval continua en la primera posició, imparable i en ratxa de victòries en el seu camí per la Segona Territorial Valenciana-Grup Nord.

El pròxim cap de setmana partit davant l'Alzira al Camp Juan Palomares Corella, en el derbi comarcal de l'esport de la pilota ovalada.

(Informacions proporcionades per David Osa) Envieu fotos si en teniu al correu electrònic del club (rugbycullera@yahoo.es)