domingo, 30 de marzo de 2008

Crònica Dia del Rugby 29-03-2008: Cullera 19 Castelló 19 i sensacional drop de Carlos Frígola

En festes de Cullera té lloc el tradicional Dia del Rugby, ja des dels inicis del club, que enguany va enfrontar el Cullera Forval i el Castelló RC. Tot i estar el Cullera amb curtes rendes al davant del marcador durant la major part de l'encontre, en els últims instants el Castelló empatava el partit a 19, resultat definitiu.
Un fet molt especial s'ha de destacar, i és el drop protagonitzat pel mig d'obertura del Cullera, Carlos Frígola, a la segona part del partit, des d'una distància d'uns 45 metres, una fita històrica que no s'havia vist encara al Camp Juan Palomares Corella i que tardarà encara més a vore's. Enhorabona a Carlos per la jugada. Si ja de per si és dificíl executar i convertir un drop, encertar a més de 40 metres està reservat només a estrelles mundials. Estratosfèric i possiblement irrepetible.

L'altra anècdota va ser la presència de la cullera de fusta de Lambert, una obra d'art amb l'escut antic del club, la simulació d'una touche i el castell de Cullera amb les revoltes, tot això esculpit en fusta. La cullera sempre es passeja pel camp en el Dia del Rugby.