martes, 22 de abril de 2008

Doble cita important dissabte 26 d'abril a Cullera, amb les càmeres de Punt 2 al Camp Juan Palomares com a testimoni

Doble cita per als aficionats al rugby i a l'esport en general este dissabte al Camp Juan Palomares Corella. De matí, a partir de les 10.30 h, tindran lloc les finals dels Jocs Esportius autonòmics del Grup Sud, en les categories d'alevins, benjamins i prebenjamins.

En estes finals, la seu i organització de les quals ha correspost a Cullera, participaran les escoles de rugby del Cullera Forval, Alzira, Tavernes, Dénia i La Vila. Es tracta d'una gran oportunitat per vore en acció els joves jugadors de l'Escola del Forval, que opten a tots els títols de campió en la present temporada.

L'altre event important de dissabte serà la gran final de Divisió d'Honor-B entre els equips de Les Abelles i de La Vila, que tindrà lloc al camp del Cullera d'acord amb la designació neutral feta per la Federació Espanyola de Rugby. L'encontre serà a les 18.00 h. Les Abelles i La Vila acaben d'ascendir a Divisió d'Honor A, on prenen part els deu millors equips de tot Espanya. Serà la primera vegada que dos equips valencians militen en la màxima categoria del rugby espanyol. Una bona oportunitat per vore rugby i esport d'alt nivell.

Este partit serà retransmés per Punt 2 en diferit diumenge a les 19.00 h de la vesprada. S'espera una gran afluència de públic i un magnífic ambient en les grades. Serà la primera vegada en la història que Radiotelevisió Valenciana, a través de Punt 2, emeta un encontre esportiu des del Poliesportiu de La Partideta, en este cas des del Camp de Rugby Juan Palomares Corella.