domingo, 27 de abril de 2008

Els alevins i els benjamins del Cullera Forval es proclamen campions dels Jocs Esportius Autonòmics-Grup Sud: fotos, crònica i resultats



Extraordinari matí el viscut ahir dissabte al Camp de Rugby Juan Palomares Corella, on es disputaren les finals del Jocs Esportius Autonòmics-Grup Sud, i on l'afluència de públic, el joc i l'actitud dels jugadors van ser les notes positives de la jornada. No hi ha hagué cap nota negativa.

Prengueren part un total de dotze equips, corresponents a cinc clubs (Cullera, Tavernes, Alzira, Dénia i La Vila), en les categories d'alevins, benjamins i prebenjamins.

En alevins el Cullera es va proclamar brillant campió i demostrà que es tracta d'un conjunt molt consolidat. Amb una bona defensa i un vistós i espectacular treball en el joc a la mà, la situació en el camp, l'ofici dels jugadors i l'alliberament ràpid del baló, van fer la resta. Ara, a preparar-se per a gestes majors.
També el Cullera aconseguí el títol de benjamins. Menció especial per al partit de semifinals davant el Tavernes, amb pròrroga inclosa, i on després d'anar guanyant per 30 a 15 els del Forval, els vallers empataven l'encontre a 30 en els últims instants. La pròrroga va ser per al Cullera, que acabà imposant-se per 45 a 30 després de tornar a recuperar la concentració i millorar la seua motivació. Partit vibrant dels que fan afició.

Pel que fa als prebenjamins, el guanyador i campió va ser el conjunt de l'Alzira, tot un èxit per a un equip nou.

Classificacions

Alevins: 1 Cullera 2 Alzira 3 Tavernes 4 La Vila
Benjamins: 1 Cullera 2 Dénia 3 Tavernes 4 La Vila
Prebenjamins: 1 Alzira 2 Dénia 3 La Vila

Resultats

  • Alevins: Alzira 20 La Vila 10 / Cullera 20 Tavernes 0 / Tavernes 30 La Vila 5 / Cullera 30 Alzira 0 (final)
  • Benjamins: Cullera 45 Tavernes 30 / La Vila 5 Dénia 80 / La Vila 5 Tavernes 40 / Cullera 40 Dénia 20 (final)
  • Prebenjamins: La Vila 5 Alzira 40 / La Vila 15 Dénia 90 / Alzira (guanya) Dénia (perd)

SEGUIREM POSANT FOTOS I VÍDEOS QUE ENS HAN D'ENVIAR