jueves, 24 de abril de 2008

Tot en marxa per a la doble cita de dissabte 26 a Cullera: finals autonòmiques sud d'alevins i benjamins (matí) i Punt 2 a Les Abelles-La Vila (vespr)

L'aparell logístic i d'organització del Cullera Forval Rugby Club s'ha posat en marxa per a les dos grans cites de dissabte 26/4. De matí, al Camp Juan Palomares Corella, Finals dels Jocs Esportius Autonòmics-Grup Sud, amb la presència d'equips alevins, benjamins i prebenjamins de La Vila, Dénia, Alzira, Tavernes i Cullera. Els partits començaran a les 10.30 h. Es tracta d'una gran ocasió per vore les evolucions dels més menuts, que no per mentus no deixen de jugar amb ganes, rigor i qualitat.

Quant als infantils, no juguen esta setmana, però la seua assistència serà benvinguda per a ajudar en el que faça falta, tant de matí com de vesprada. El mateix val a dir per als séniors, a l'espera del seu enfrontament contra un equip holandés el pròxim 17 de maig.

Precisament de vesprada hi ha el segon event important de la jornada: Les Abelles i La Vila es disputen la final de la Divisió d'Honor-B, categoria séniors òbviament, al camp del Cullera, quan només fa unes setmanes que han ascendit brillantment a la Divisió d'Honor-A, la màxima categoria de tot Espanya amb només 10 equips. El partit serà a les 18 h.

Però ací no acaba tot, ja que Les Abelles-La Vila serà retransmés en diferit diumenge 27/4, a les 19 h, per Punt 2, el canal esportiu o segon canal de Televisió Valenciana. Està muntant-se un dispositiu amb cinc càmeres i diverses plataformes que, juntament amb la publicitat estàtica de les vores del camp, i el gran ambient que es respirarà a les grades per les aficions dels dos equips i els seguidors al rugby de Cullera i de fora, faran que el Camp Juan Palomares Corella es vestisca de gala. El partit, segons tenim entés, s'emetrà sencer en un fals directe, ja que encara que és en diferit no hi haurà talls en la narració i en la realització.

Serà la primera vegada que es retransmeta un partit de rugby des del Camp Juan Palomares Corella, així com un esdeveniment esportiu des del Poliesportiu de La Partideta, tot un honor i responsabilitat per als diversos estaments del Cullera Forval, des dels actuals jugadors fins a aquells que alguna vegada en la seua vida han xafat el camp de La Partideta o ajudaren en la seua construcció, passant per educadors, directius, aficionats, familiars, etc. Recordem que el camp de rugby va ser fet per jugadors de rugby i amics seus. L'any 2004 va ser batejat amb tota la justícia del món amb el nom que porta en l'actualitat, Camp de Rugby Juan Palomares Corella.

Recordem horaris i esdeveniments

Dissabte 26/4
10.30 h: finals Jocs Esportius Autonòmics-Grup Sud. Categories d'alevins, benjamins i prebenjamins.
18.00: Les Abelles RC - La Vila RC. Final Divisió d'Honor-B

Diumenge 27/4
19.00 h, per Punt 2, Les Abelles RC - La Vila RC (en diferit)