viernes, 11 de julio de 2008

El dissabte 26 de juliol arranca la Setmana Esportiva

Ja queda menys per a la Setmana Esportiva 2008 organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cullera. El pròxim dissabte 26 de juliol, a les 20 h, eixirà des del Pavelló Cobert la torxa olímpica, que arribarà al castell per a ser encesa i donar així per inaugurada la Setmana Esportiva, la qual es prolongarà fins al proper17 d'agost.

Aquells jugadors del Cullera Forval, tant séniors com de l'Escola, que vullguen acompanyar la torxa des del Pavelló Cobert fins al castell o on puguen i, per què no, tindre l'honor de portar la torxa durant uns instants, que es posen en contacte amb el club, que ho comunicarà a la Regidoria d'Esports.

La Setmana Esportiva tindrà dos activitats esportives de rugby: una que serà el tradicional Seven de Rugby Platja, en una data encara per confirmar (si algú sap alguna novetat, que me la diga), i el Campus de Rugby Platja, nou i dirigit a escolars, de 6 a 14 anys, amb coneixements previs o no de rugby, que tindrà lloc els dies 30 de juliol, 1, 6, 8, 13 i 15 d'agost, de 18 a 20 h, a la platja de Sant Antoni enfront de l'Edifici Arensol.

Seguirem informant.