domingo, 28 de septiembre de 2008

Alevins dissabte 27/09: CAU València 25 Cullera Forval 25

Partit d'alt nivell el que ens brindaren ahir els equips alevins del CAU València i del Cullera Forval. L'encontre tingué lloc al magnífic Camp del Riu 2 de la ciutat de València, en una superfície de gespa artificial. La pluja no va fer acte de presència, sí en canvi a altres zones del litoral valencià.

El partit es va disputar a tres temps de quinze minuts. El primer període finalitzà 5 a 5. Al segon prengué avantatge el Cullera per 10 a 20 i va ser qui dominà en el marcador i en el joc. No obstant això, la tercera i definitiva part va ser per al CAU, que igualà l'encontre en els últims instants a 25.

Gran intensitat de joc en alguns moments i dos equips molt ben posicionats en el camp. Pel Cullera debutaren Àngel i Cosmin. Els assajos del Forval van ser obra de Kevin, Álvaro, Marc (2) i Carlitos.

Els jugadors i pares i mares del CAU obsequiaren la comitiva del Cullera amb un fabulós tercer temps al seu fantàstic local social.


Els alevins del Cullera, juntament amb els infantils i els benjamins-prebenjamins, tornen a jugar este pròxim dissabte 4 d'octubre, de matí, un torneig a Alzira, amb l'equip local i el Dénia com a contrincants. Serà amb motiu del 25 aniversari del Club de Rugby Alzira.