domingo, 5 de octubre de 2008

Vicent Dasí i Imma Fayos, dos grans fixatges per a l'Alzira i el rugby valencià. Nou enllaç: Escola de Rugby d'Alzira

El matrimoni format per Vicent Dasí i Imma Fayos són el millor fixatge que han fet esta temporada l'Escola de Rugby de l'Alzira i la directiva del RC Alzira. Sempre positius, col·laborant en el que faça falta, ajudant en els desplaçaments, fent club, etc., compten amb dos fills que juguen en l'Alzira: Dani en infantils i Elena, que no sabem si ja és benjamí. Persones com estes fan falta en el rugby valencià, que treballen per l'esport, els hàbits saludables entre la població més jove i com no, el rugby, un dels nostres entreteniments preferits i que a vegades més maldecaps ens dóna.

A més, Vicent Dasí és el nostre reporter favorit, ja siga fent fotos o vídeos. Les pròximes entrades són fotos seues del matí d'Escoles de Rugby del 25 aniversari de l'Alzira.

Ah!, també s'ocupa del blog de l'Escola de Rugby d'Alzira, que des d'ací recomanem i que hem afegit a la nostra secció d'enllaços en la part dreta de la pantalla. Podeu trobar les fotos del 25 aniversari, de séniors a benjamins, en el blog citat:

http://escueladerugbyalzira.blogspot.com/

(Vicent i Imma, m'haguera agradat posar una foto vostra, però no n'he trobat cap que estiguéreu només els dos... La pròxima vegada...)