domingo, 9 de noviembre de 2008

L'equip sénior del Cullera Forval debuta esta temporada amb victòria davant el Montcada per 31 a 12. La segona part del Forval va ser sensacional

Excel·lent inici de lliga per a l'equip sénior del Cullera Forval que derrotava ahir dissabte 8 de novembre al Camp Juan Palomares Corella l'UER Montcada per 31 a 12. La primera part va finalitzar amb el marcador de 10 a 7 favorable al Cullera.
El segon temps el Forval va continuar dominant en davantera i començà a obrir balons, a més de fer una bona defensa. Això va fer que resolguera l'encontre en una sèrie de jugades fulgurants.

Pel Cullera feren assajos Moli (2), Hugo, Morilla i Javi Grau, tots ells de gran qualitat, i no exagerem. Carlos Frígola va fer la resta de punts al peu. Bon ritme de competició després de dos ajornaments de partits consecutius.

Alineació: Simon, Yuri, Omar, Igor, Abel, David, Moli, Michael, Bonet, Frígola, Alejandro, Roget, Iván, Hugo i Javi. Al segon temps també jugaren Guillermo, Morilla, Duncan, Bitxo, Perillo i Paco, qui debutà en l'equip.
Pròxim partit: Dissabte 15 de novembre, a les 16 h, al Camp del Saler: CAU València B-Cullera Forval.