lunes, 1 de diciembre de 2008

Els infantils del Cullera Forval van líders i estan realitzant una magnífica temporada

L'equip que pot. Si punxeu damunt, la foto es fa més gran.
Amb la victòria de dissabte davant el Tecnidex València per 35 a 50, l'equip infantil del Cullera Forval RC coneix els partits per victòries: quatre partits jugats, quatre partits guanyats. Els infantils van creixent en el seu nivell de joc encontre rere encontre, es mantenen invictes i encara han d'anar a més. Amb jugadors nous i uns quants reforços, l'equip seria difícil de parar.

(Crònica Tecnidex València B-Cullera segons web Tecnidex)

Per altra part, han sigut citats per a una concentració de la selecció valenciana infantil els jugadors del Cullera Forval següents: nascuts en 1994, Gerardo Salazar, Víctor Sieres, Juan D. Matei, Rodrigo Carrillo, Matevos Balumyan i Javi Todosantos. Nascuts en 1995: Asiel Pedrós, Adrián Sapiña, Fernando Criado i Carlos Andrés Lafarga. Estos jugadors han d'estar presents en el Camp del Riu de València el pròxim 8 de desembre a les 10 del matí

Els convocats del Cullera entrenaran per anys de naixement i hauran de donar el seu màxim nivell si volen continuar formant part de la selecció valenciana infantil. Per exemple, pròximament la selecció valenciana infantil, dividida en un equip de jugadors del 94 i un altre del 95, s'enfrontarà a la selecció madrilenya. Molta sort als jugadors del Cullera!