jueves, 15 de enero de 2009

Dissabte 17 de gener: Triangular Internacional d'Escoles de Rugby a Cullera: Steaua de Bucarest (Romania), Les Abelles i Cullera Forval


Este dissabte 17 de gener tindrà lloc al Camp Juan Palomares Corella de Cullera un Triangular Internacional d'Escoles de Rugby, a partir de les 10.30 h, en les categories d'infantils, alevins i benjamins.
En el Triangular participaran Les Abelles, l'Steaua de Bucarest (Romania) i el Cullera Forval. És la primera vegada que un conjunt romanés de rugby visita Cullera. L'Steaua és un club multiesportiu amb nombrosos campionats, un dels millors si no el millor de Romania. A més, és conegut a tot Europa.
Els jugadors del Cullera Forval han d'estar en Correus a les 9.30 per a després traslladar-se al Poliesportiu. Tenint en compte la moguda que hi haurà al llarg del matí i el tercer temps previst, farà falta la col·laboració dels pares i mares de l'Escola de Rugby, així com de qualsevol membre del Cullera Forval que puga passar-se pel camp.
La presència de l'Steaua de Bucarest a Cullera i a terres valencianes ha estat possible gràcies a les gestions de Les Abelles, club de la ciutat de València.

A més l'endemà, diumenge de matí, l'Steaua de Bucarest jugarà contra les seleccions valencianes de benjamins, alevins i infantils a València. En estos partits prendran part jugadors del Cullera.
Així, han estat convocats en infantils pel Cullera Gerardo Salazar, Ionut Dragos Matei i Rodrigo Carrillo. En alevins: Joan Calatayud, Eduard Calatayud, Marc Calatayud, Edoardo de Bernardi i Cosmin Matei. Els infantils han d'estar a les 10 del matí diumenge en el Camp del Riu de València, i els alevins a les 11.