domingo, 25 de enero de 2009

L'equip sénior del Cullera Forval perd davant el CAU B per 11 a 17

Derrota del Cullera Forval a casa ahir dissabte 24/01 davant del CAU València B, pel marcador final d'11 a 17, en una jornada marcada per un vent d'excepció al Camp Juan Palomares Corella. A la primera part el domini va ser del CAU i s'arribava al descans amb un parcial de 6 a 17. Els punts del Cullera en este primer període van ser dos colps de castic transformats per Carlos Frígola.

El segon temps va ser una altra història. Amb el vent a favor, el Cullera Forval xafà molt més la línia de 22 rival, fins a aconseguir un meritori assaig a càrrec del segona línia local Bruno Frígola i poder-ne aconseguir algun altre que haguera pogut capgirar el marcador a favor del Forval. Per la seua part, el CAU es defenia bé i contraatacava amb rapidesa. A la fi dels huitanta minuts s'arribava amb el marcador definitiu d'11 a 17.