sábado, 17 de enero de 2009

L'Steaua de Bucarest s'adjudica el Triangular d'Escoles de Rugby. Les Abelles i Cullera Forval representen molt dignament els equips valencians

Gran matí esportiu de rugby al Camp Juan Palomares Corella de Cullera, on el temps acompanyà i es donaren cita vora 250 persones entre jugadors, tècnics, familiars i aficionats a l'esport de la pilota ovalada. L'Steaua de Bucarest es va adjudicar el Triangular Internacional d'Escoles de Rugby, en les tres categories en què es disputava: benjamins, alevins i infantils. Les Abelles i el Cullera Forval també tingueren una destacada actuació. A més, l'Alzira se sumà a la festa i participà molt dignament en la categoria de benjamins.

Però, per damunt de tot, cal destacar la profitosa experiència que suposa per als jugadors valencians enfrontar-se a altres equips europeus, en este cas l'Steaua de Bucarest (Romania), un club multiesportiu amb una trajectòria molt important (podeu vore http://es.wikipedia.org/wiki/CSA_Steaua_Bucarest). La convivència, l'esportivitat i un ambient 100% rugby presidiren el matí. Al final dels partits s'entregaren trofeus commemoratius. Magnífica gestió la de Les Abelles per traure un equip de fora del nivell dels romanesos.
Com a anècdota, el tercer temps va ser ben complit. Es van servir, ni més ni menys que vora 500 minientrepans. Una altra fita de la jornada.

Els resultats van ser:

BENJAMINS
Les Abelles 15 Steaua Bucarest 40
Cullera Forval 35 Alzira 30
3r i 4t lloc: Les Abelles 35 Alzira 20
Final: Steaua Bucarest 20 Cullera Forval 10
Classificació: 1 Steaua Bucarest 2 Cullera Forval 3 Les Abelles 4 Alzira

ALEVINS
Cullera Forval 35 Les Abelles 10
Cullera Forval 5 Steaua Bucarest 20
Les Abelles 0 Steaua Bucarest 30
Classificació: 1 Steaua Bucarest 2 Cullera Forval 3 Les Abelles

INFANTILS
Les Abelles 0 Steaua Bucarest 7
Cullera Forval 0 Steaua Bucarest 20
Cullera Forval-Les Abelles: no es jugà
Classificació: 1 Steaua Bucarest 2 Les Abelles 3 Cullera Forval


Podeu enviar-nos les vostres fotos per a completar l'àlbum.