lunes, 12 de enero de 2009

Èxit del viatge de l'Escola de Rugby del Cullera Forval a Sant Boi (10 i 11 de gener)

D'exitós i molt profitós es pot qualificar el viatge de l'Escola de Rugby del Cullera Forval a Sant Boi del Llobregat (Barcelona) este passat cap de setmana. Dissabte matí els jugadors del Forval tingueren l'oportunitat de jugar contra una gran escola de rugby, la de la UE Santboiana, una de les millors de tot l'estat i amb major nombre de campionats. Va ser en les categories de benjamins, alevins i infantils.

De vesprada l'Escola de Rugby de Cullera, amb una expedició total de vora 8o persones, entre jugadors i acompanyants, va visitar la Barcelona olímpica, la dels Jocs Olímpics de 1992. També es va fer acte de presència en el camp de rugby de la Fuixarda, on Juan Palomares, en un acte quasi litúrgic, va contar com va debutar en aquell camp fa cinquanta anys. Ja ha plogut.
Cal remarcar l'extraordinària acollida amb què ens va rebre la UE Santboiana. Per alguna cosa són el bressol del rugby a Espanya. L'hospitalitat dels de Sant Boi es va completar amb una visita guiada per les seues magnífiques i enlluernadores instal·lacions.
La propina va ser diumenge de matí, quan l'expedició de Cullera va presenciar en l'Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi l'encontre de Divisió d'Honor en categoria sénior entre la UE Santboiana i Les Abelles de València, que va ser retransmés per C33 (el segon canal de TV3). A més, va donar com a resultat una victòria històrica per al conjunt de Les Abelles.

Els resultats de l'Escola de Rugby, per als aficionats a les estadístiques, van ser:
Benjamins: UE Santboiana 70 Cullera Forval 15 (resultat aproximat).
Alevins: UE Santboiana 0 Cullera Forval 55.
Infantils: UE Santboiana 21 Cullera Forval 7.

En els pròxims dies penjarem en la web fotos del que va ser el viatge i els partits. El que avisa no és traïdor.