sábado, 7 de febrero de 2009

Crònica Trobada d'Alevins a Cullera 7 de febrer. Resultats complets

Bon matí de rugby al Camp Juan Palomares Corella, on s'han donat cita set equips alevins valencians i el vent gelat que bufava no ha deslluït les ganes, bon joc i millor comportament de tots els participants.

El Cullera Forval ha començat guanyant el Tecnidex València per 20 a 5. Al segon encontre, el que millor ha jugat de tots l'aleví blanc-i-blau, ha vençut brillantment el CAU Negre per 30 a 10.

Així les coses, el Forval s'ha plantat en la final, on ha caigut davant el CAU Roig per 10 a 20. La igualtat ha estat la tònica dominant del partit i s'han vist jugades de molt de nivell, com l'assaig del cullerà Joan Calatayud, en una jugada tremenda de facultats físiques i amb un joc de cintura esplendorós en els metres finals. El Cullera ha demostrat que, si continua aplicant-se, es troba a només un pas del nivell del CAU i molt pròxim a aconseguir la mentalització i joc necessaris per a derrotar en futurs envits l'equip de València ciutat.

En tercera posició ha quedat Les Abelles. A part dels equips mencionats, també han participat en la Trobada el Tecnidex València, La Vila i els Sarvatxos* de La Safor. Menció a part mereix este últim conjunt, de Gandia i comarca, ja que els seus jugadors eren la primera vegada que jugaven partits, ho han fet molt dignament i han donat la cara en tot moment.

*Un aclariment. Sarvatxos (també dit "fardatxos") vol dir "lagartos" en castellà. Així ho diem i així volen ser coneguts.

RESULTATS COMPLETS DE LA TROBADA D'ALEVINS

-Quarts de final-
Cullera 20 Tecnidex València 5
La Safor 0 CAU Negre 50
Tavernes (no presentat) 0 Abelles 7
La Vila 0 CAU Roig 40

-Semifinals-
Cullera 30 CAU Negre 10
Abelles 0 CAU Roig 25

-5 al 7-
València 50 La Safor 0
València 20 La Vila 5
La Vila 20 La Safor 0

-3 i 4-
Abelles 10 CAU Negre 5

-Final-
Cullera 10 CAU Roig 20