miércoles, 1 de abril de 2009

1.000

Esta és una entrada (post en anglés) molt especial, la número 1.000 d'este blog des que l'encetàrem el passat 26 d'abril de 2006, ara fa quasi tres anys ja. El blog del Cullera Forval RC està configurat per a vore les entrades dels últims 22 dies que hem penjat noves informacions, però això ho canviem a vegades. Si voleu consultar notícies anteriors, heu d'anar a l'apartat d'arxius (en la part de baix, a la dreta) i buscar el que vos interesse.

Notícies, fotos, informacions d'altres webs, resultats, etc. són els continguts de les entrades, amb el rugby de Cullera, valencià i d'arreu del món com a meta principal. No obstant això, també hem incorporat i incorporarem en ocasions altres continguts.

En un blog les entrades o continguts s'ordenen per ordre cronològic, com haureu observat. L'última entrada que pengem a la web, sempre és la primera que podeu llegir, i així successivament.

Menció a part d'agraïment mereixen els col·laboradors que hem tingut, principalment subministradors de fotografies, però també d'informacions. Com a anècdota, en una entrada podem posar un màxim de cinc fotos. Utilitzem la tecnologia que ens proporciona Blogger i de moment tot és gratuït. Malgrat això, la part dreta de la pantalla, que és la que menys canvia, l'hem personalitzat, amb coneixements bàsic del codi o llenguatge informàtic html.

Esperem que la pàgina siga un exponent del creixement del club.

Continuarà...

Josep A. (àlies Oval en el blog)