lunes, 20 de abril de 2009

Es retiren tres séniors il·lustres del Cullera Forval: Javier Grau, Simon Artiles i Juanet Cerveró

Dissabte passat 18 d'abril, Dia del Rugby 2009, jugaven el seu últim partit amb el primer equip del Forval, davant el Tecnidex València B a Cullera, Javier Grau, Simon Artiles i Juanet Cerveró (en la foto d'esquerra a dreta).

Nascuts en 1970, 1973 i 1971 respectivament, estos tres jugadors han donat moltes vesprades de glòria al Cullera Forval. Javi va arribar a formar part de la selecció espanyola juvenil i Juanet i Simon eren fixos en la selecció valenciana. Si començaren a jugar als 10 o 12 anys, imagineu-se el temps que han jugat al rugby. Tota una proesa.
Campions d'Espanya amb la Selecció Valenciana en diferents categories, jugadors brillants, consolidats i compromesos de Primera Nacional amb el seu club, viatges a França o Itàlia i passejar el nom del Cullera arreu de l'Estat espanyol són part del currículum d'estos tres grans jugadors. Tot un exemple a seguir per als components de l'Escola de Rugby del Cullera.
Sabem que seguiran vinculats al club d'alguna manera o altra perquè ningú es retira mai del rugby. Enhorabona per la vostra trajectòria i dedicació al Cullera Rugby Club!