jueves, 16 de abril de 2009

La Fundació "Escuela de Solidaridad" participarà en el Dia del Rugby el dissabte 18 d'abril

Un any més la Fundació "Escuela de Solidaridad" passarà uns quants dies a Cullera amb motiu de les festes del poble, que comencen este dissabte 18 d'abril, Dia del Rugby a Cullera.

Enguany s'espera un grup d'unes 30 persones d'"Escuela de Solidaridad". Esta Fundació ve a Cullera de la mà del president del Cullera Forval RC, Jordi Peris Manguillot, que ja fa anys que col·labora amb ells. Com no podia ser d'una altra manera, participaran en les activitats divertides de rugby i de rugby touch que tindran lloc dissabte al matí. Tots serem voluntaris.

La Fundació "Escuela de Solidaridad", amb seu a Granda, és una organització que té com a objecitu l'acollida i intervenció sobre persones que viuen el desarrelament, el desavantatge social, el maltractament o l'exclusió social. Arriban a la Fundació mares amb fills en situació d'emergència, joves immigrants,adults en risc o qualsevol persona que necessite llar. "Escuela de Solidaridad" pretén recuperar el sentit familiar en aquelles persones que no han pogut experimentar-lo. El seu factòtum i fundador és Ignacio Pereda.

Web: http://www.escueladesolidaridad.blogspot.com

Entrevista en castellà a Ignacio Pereda (subtítols en francés)- Declaracions d'una voluntària en anglés (subtítols en francés)