domingo, 30 de agosto de 2009

Històrica boda de Rafeta i Andrea ahir dissabte 29 d'agost al Camp de Rugby Juan Palomares. Selecció de fotos i àlbum

Ahir dissabte 29 d'agost a la vesprada el Camp de Rugby Juan Palomares Corella de Cullera va ser l'escenari de la boda del jugador del Cullera Forval RC Rafael de la Torre, Rafeta, amb la seua promesa Andrea. El Camp de Rugby es va vestir de gala per a l'ocasió i va lluir un esplendorós verd, en una jornada sense precedents. El temps va acompanyar.

Rafeta, de 29 anys, va començar a jugar al rugby als 9 anys, s'ha criat en el Camp de Rugby i per desig exprés seu va demanar que la ceremònia nupcial tinguera lloc en el recinte esportiu on tan bons moments i tantes batalles ha viscut. Rafeta, molt apreciat per tot el col·lectiu del rugby a Cullera, ocupa la posició de segon centre i a més és entrenador de l'Escola de Rugby. Ahir ell i Andrea celebraven el partit més important de la seua vida amb una victòria sonada i un resultat incontestable.

Els jugadors de l'Escola de Rugby del Cullera feren el corredor a la parella abans d'accedir al lloc del ritual. A més, li feren l'entrega d'un bonic coixí amb l''escut del club. També es llegiren emotius escrits pels seus amics i al mateix temps jugadors de l'equip sénior del Cullera, relatius a la seua trajectòria esportiva i humana. Finalment, els nóvios donaren el sí i l'Alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán, els va unir en matrimoni. Moltes felicitats i molt de rugby a Rafeta i Andrea en el vostre nou rumb.

Àlbum de Fotos Boda Rafeta-Andrea (29-08-2009)