Escola de Rugby 17 d'octubre: Resultats, crònica i fotos

Alevins Cullera Forval 40 La Safor 5

Cadets Cullera Forval 8 San Roque 7

També han jugat els infantils un amistós, davant una barreja del San Roque, que ha mesclat infantils i cadets. Cullera Forval 0 San Roque 15

Crònica

Magnífic sol per a la pràctica del rugby sobre el verd esplendorós del Camp Juan Palomares Corella. Els benjamins i els alevins del Cullera han disfrutat i solucionat fàcilment els seus encontres davant d'uns rivals encara en formació. Pel que fa als infantils, el partit ha estat molt igualat, però la major presència física i d'edat dels del San Roque els ha fet endur-se la victòria.

Els cadets del Cullera Forval han protagonitzat un partit molt emocionant. A la primera part han acorralat el San Roque de València en la seua línia de vint-i-dos. Una colp de càstic transformat pel 8 del Cullera, Joan Matei, ha posat el 3 a 0 al marcador abans del descans. L'encontre es decidia en la davantera i ací dominava el Forval. La segona part ha continuat igual, però en una jugada ràpida de la línia de tres quarts del San Roque han aconseguit capgirar el marcador 3-5 i després 3-7 davant la desordenada defensa cullerana. Faltaven cinc minuts. Ací s'ha vist el millor Forval, que ha tingut una reacció magnífica. En una jugada tremenda, el seleccionat valencià del Cullera Gerardo Salazar posava el partit amb el resultat que es mereixia: assaig i 8-7 final per al conjunt blanc-i-blau.

Enhorabona als debutants del Cullera Forval en totes les categories, amb menció especial als jugadors de Favara. Benvinguts al Rugby. Estem parlant de Carlos, Sergio, Aitor, Joan, Marcel i Àlex.

Els jugadors del Cullera Forval han estrenat nou equipatge. No disposem de foto dels infantils. Si en teniu alguna, ens l'envieu al correu del club i la pengem.

Recordeu que encara ens falten tres o quatre jugadors per categoria. Aneu mirant a quin amic, company d'escola o institut, germà o veí convenceu i en quin dels equips pot jugar.

Si voleu vore les fotos més grans, punxeu damunt. Si voleu guardar-vos-les, cliqueu la part dreta del ratolí i les guardeu on vullgueu. Fins ací la classe d'informàtica. Dissabte que ve més partits.