martes, 17 de noviembre de 2009

Agenda esportiva Cullera Forval dissabte 21 de novembre. Convocats del Cullera per a les seleccions de cadets i infantils. Llegiu amb atenció

Benjamins i Alevins: Trobada a Dénia. Eixida en cotxes des de Correus a les 9 h. Equips alevins participants: Les Abelles, Dénia, Tecnidex València, Alzira, Cullera i Tavernes. En benjamins: Les Abelles, Dénia, La Vila, Cullera i Tavernes.
Infantils i Cadets: Descansen.
Selecció Valenciana Infantil: Convocats pel Cullera Adrián Sapiña, Asiel Pedrós i Fernando Criado (1995). Eduard Calatayud, Joan Calatayud, Marc Calatayud, Ismael Mansilla, Ivan Peiró, Sergio Chornet i Cosmin Matei (1996). Desplaçament en cotxes de pares/mares o d'educadors. A les 11.45 h en Correus. Partit Grup Nord-Grup Sud. Imprescindible que porteu foto tamany DNI.
Selecció Valenciana Cadet: Convocats pel Cullera Tomás Sapiña, Sevak Balumyan, Gegham Muradyan i David Beltrán (1993). Víctor Sieres, Javier Todosantos, Gerardo Salazar, Joan Matei i Rodrigo Carrillo (1994). Desplaçament en cotxes de pares/mares o d'educadors. A les 14.00 en Correus. Partit Grup Nord-Grup Sud. Imprescindible que porteu foto tamany DNI.
Séniors: Cullera Forval-CAU València B. 17 h Camp Juan Palomares. A les 15.30 en el camp. També es farà la foto oficial de l'equip.