sábado, 12 de diciembre de 2009

Jornada dissabte 12-12-2009. Resultats i comentaris. Els séniors guanyen en una gran segona part. Fotos dels infantils

Séniors
UER Montcada 3 Cullera Forval 31
Després d'un 3 a 0 en contra al final dels primers quaranta minuts, alguna cosa ha passat en el vestidor (reprimenda de l'entrenador Javi Grau inclosa) perquè el segon temps haja estat un festival blanc-i-blau en el Camp de La Pelosa. Assajos de Moli (2), Michael, Rafeta i David. Enhorabona als debutants Ian i Remy. Retorn de David. Gran segona part i vendaval Forval que donarà moral (rima sense drets d'autor). L'assistència als entrenaments és fonamental, com sempre ho ha sigut i ho serà. L'últim dia per a pagar la loteria a Omar és el pròxim dimecres 16/12.

Cadets
San Roque UPV 24 Cullera Forval 17
Primera derrota del Cullera esta temporada. Assajos de Matevos (2) i Pau.

Infantils
Cullera Forval 0 CAU València Negre 22
El primer temps ha sigut dominat pel CAU per 0 a 22, gràcies sobretot al seu elaborat joc de davantera, dotat d'una gran continuïtat. El segon període empat a 0,  més alternances en el joc i un Forval que ha atacat més que el contrari. Bona defensa, bona preparació física i bona actitud. Enhorabona al debutant Enric.

Alevins
La Safor 20 Cullera Forval 25
Igualtat i una victòria més. Bé xicons.

Benjamins
La Safor 35 Cullera Forval 35
Partit força disputat pel que diu el marcador i estrenes dels "Favara Power" Eric, Jaume i Pau, als quals també felicitem.

Som un club viu i ben viu. Gràcies als informadors.