domingo, 31 de enero de 2010

Crònica dissabte 30-01 d'infantils: Cullera Forval 5 Tecnidex València Verd 17

Crònica personal (com totes les cròniques).

En l'únic partit que hem pogut vore de la jornada els infantils del Cullera Forval ens han deixat molt bon sabor de boca. A la primera volta, primer partit de lliga i primer partit de quasi tots a tretze i a tot el camp (moltes coses), el Cullera va sucumbir per 46 a 0 davant el Tecnidex. Sabíem que l'equip milloraria i d'això va donant mostres jornada rere jornada, ahir una vegada més.
En una de les primeres accions de l'envit s'avançà el Tecnidex València Verd per 0 a 5. A partir d'ací el Cullera començà a imposar-se, però en un error defensiu, una intercepció va fer que els de la capital tornaren a fer assaig i se situaren 0 a 10. La resta de l'encontre el Cullera va dominar en les melés, les touche eren una loteria per als dos conjunts per l'aire que feia i els davanters del Forval conquistaven balons per a la línia de tres quarts.
Precisament els tres quarts blanc-i-blaus van vore perjudicat el seu joc alegre pel vent. Esta circumstància i la caiguda d'alguns balons en els metres finals (ai!, ai!) van fer que el Cullera només poguera aconseguir 5 punts per 17 del València, tot i que el Forval va xafar en nombroses ocasions la línia de vint-i-dos rival i va jugar quasi sempre en camp contrari. Pel que fa al Tecnidex, es defengué molt bé i es mostrà com un conjunt ordenat.

Si de totes les derrotes s'ha d'aprendre, d'esta més encara. Els infantils seguiran millorant i progressant adequadament, sobretot perquè en són conscients. Ningú és perfecte i dels errors s'ha de traure la lectura positiva de corregir-los.