martes, 19 de enero de 2010

Gastronomia i Rugby. Un sopar combinarà les dos disciplines el dissabte 30 de gener al local social. Serà la primera edició de GastRugby. Carta de Jordi Peris Manguillot, president del Cullera Forval RC

En moltes ocasions he pogut comprovar que grans amistats, idees, acords i decisions de rellevància s'han forjat o consolidat al voltant d'una taula. El món del Rugby no és una excepció al gust d'una reunió amb els amics, disfrutant del plaer d'uns bons plats. Una de les il·lusions que tinc des de l'inici de les obres a la nova seu social, és crear un "club gastronòmic" obert a tota la gent del Rugby.
La primera cita serà el dissabte 30 de gener, a les 22 h, al local social (av. 25 d'Abril, 87).
Menú del primer sopar GastRugby
Aperitiu: Oval de faves bullides coentes.
Entradetes: Melé de gambes i xoriço / Refús escabetx de túnids.
Primer plat: Drop de fideuada de foie amb dispersió de bolets.
Segon plat: Espatletes i cuixes de conill adobat fent marca.
Postres: Touche de xocolate gelat amb confitura de taronja.
Beguda: Aigua mineral, cervesa, vi negre i mistela de Torís.
Cuiner: Enric Palomares. Segons: Simon, Jordi i Lambert.
Es pretén fer esta classe d'encontres una vegada al mes. El compte serà dividit a parts iguals. Els jugadors i socis al corrent de les quotes i fitxes, pagaran un plus de 3 euros, i podran dur un acompanaynt al mateix preu. La resta hauran d'abonar un plus de 12 euros.
De la primera cita sorgirà la segona, i es posarà dia, menú i cuiner.
Es podran fer les reserves a Jordi (tel. 635 67 20 96), o també en el bar de Gostí (el Puça) dins del Mercat municipal. S'ha de deixar un mínim de 5 euros per reserva.
L'últim dia de reserva és el 27 de gener.
Gràcies. Un salut de vostre company Jordi.