jueves, 25 de febrero de 2010

Dissabte 27 de febrer: Dia del Rugby a Cullera o quasi. Es disputaran 10 partits. València-Catalunya d'infantils amb cinc jugadors del Cullera. Derbi comarcal sénior Cullera-Alzira, etc. Foto de Serrano


En festes de poble es celebra el Dia del Rugby a Cullera, on juguen els equips de totes les categories del Cullera Forval. Això serà el pròxim mes d'abril. Però este pròxim dissabte 27 de febrer, el Camp de Rugby Juan Palomares Corella es vestirà de gala per a acollir un total de 10 partits, en els quals prendran part vora 200 jugadors. No serà el Dia del Rugby, però poc li faltarà si és que les estadístiques no es trenquen.
A les 10 del matí serà el torn d'alevins i benjamins. En un format de triangular, les escoles del Cullera Forval, del Dénia i de La Safor continuaran aprenent, jugant i divertint-se, a l'espera dels events més grossos de final de temporada.
A continuació, a les 12 h, un clàssic de les Escoles de Rugby valencianes: Cullera Forval-CAU València. Serà en la categoria de cadets, on els jugadors intentaran donar el millor que tenen.
Per cert, a l'Hospitalet (Catalunya), la Selecció Valenciana Cadet s'enfrontarà a la Selecció Catalana eixe mateix matí, amb la presència dels jugadors del Cullera Joan Matei i Gerardo Salazar.
Sense quasi temps per a avorrir-se, a les 15 h i a les 16 h, xoc d'infantils al Camp Juan Palomares: Selecció Valenciana-Selecció Catalana (anys 1995 primer i 1996 després). Ací es podrà vore en escena els jugadors del Cullera Cosmin Matei, els tres bessons Calatayud i Nando Criado. Els jugadors més destacats en categoria infantil de la UE Santboiana, Sant Cugat, BUC, Sitges, FC Barcelona, etc. es donaran cita a Cullera, al costat dels seus clubs homòlegs valencians que tots coneixem. Estos enfrontaments són amistosos però importants, i serviran de preparació per al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantils que tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna els pròxims 27 i 28 de març.
Finalment, a les 17 h, el derbi comarcal per excel·lència en categoria sénior: Cullera Forval-Alzira, el derbi de la Ribera del Xúquer. Tercer contra segon classificat en estos moments. Una cita que no s'ha de perdre ningú.
Per a tot això (organització, tercers temps, etc.) farà falta la col·laboració de tots: pares, mares, socis, directius, exjugadors, veterans i aficionats en general. La feina fora del terreny de joc també és fonamental. És una altra faceta del joc. Vos esperem!