domingo, 28 de marzo de 2010

Els jugadors infantils del Cullera Forval Marc Calatayud, Joan Calatayud i Fernando Criado es proclamen Campions d'Espanya a Tavernes

Entre ahir i hui es donà cita a Tavernes de la Valldigna el bo i el millor del rugby infantil, en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantils. La Selecció Valenciana guanyava ahir Galícia per 30 a 0 i a continuació Castella-Lleó per 12 a 0. Així les coses, este matí derrotava en semifinals una potent Andalusia per 8 a 5 i es plantava en la final davant Madrid, que havia exhibit un gran joc en la primera jornada.
La final ha sigut força emocionant i d'un alt nivell. S'avançava la madrilenya per 0 a 3, però en l'última jugada de l'encontre, en l'últim sospir, en l'última oportunitat, la Selecció Valenciana aconseguia una marca i capgirava el marcador al 5 a 3 definitiu. Es proclama campiona d'Espanya. L'assaig de la final, crucial, definitiu, imparable i emocionant, ha sigut obra del jugador del Cullera Forval Marc Calatayud, qui ha tingut una actuació molt destacada en el Campionat, a l'igual que els seus companys del Cullera Fernando Criado i Joan Calatayud. Tots tres han fet assajos al llarg del cap setmana, i fins i tot Joan ha tingut l'honor d'exercir de capità del gran combinat valencià. Pròximament posarem fotos.
Els jugadors del seleccionat valencià han fet una magnífica defensa al llarg de tot el Campionat i s'han mostrat molt incisius en els metres finals. Menció especial per als cullerans Cosmin Matei i Eduard Calatayud, que a última hora es quedaren fora de la llista dels 22 convocats.
El Campionat ha tingut partits molt igualats i ha estat organitzat brillantment pel Tavernes Rugby Club, que complia ni més ni menys que 75 anys. Enhorabona a tot el món.