lunes, 17 de mayo de 2010

Bon paper del Cullera Forval en els Campionats d'Espanya d'Alevins i Benjamins. Esperem les vostres fotos

Este passat cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16 de maig, els alevins i els benjamins del Cullera Forval disputaren el Campionat d'Espanya a Tordera (Barcelona). L'actuació del conjunt cullerà es pot qualificar de bona. Els alevins van quedar en 8a posició, mentres que els alevins aconseguiren el lloc número 19, o tercers de la Copa de Bronze. Per damunt dels resultats, cal destacar el bon comportament i actitud de tots els jugadors.
Dissabte de matí els alevins quedaven primers de grup i jugaven per la Copa d'Or, o siga, els 8 millors equips de tot Espanya. En el primer encontre derrotaven l'Arquitectura de Madrid i a continuació el BUC de Barcelona, el conjunt organitzador, en un colossal partit dels jugadors del Forval. A quarts de final el Cullera caigué per la mínima davant la Unió Esportiva Santboiana, en un encontre força igualat que s'haguera pogut decantar per qualsevol dels dos conjunts.
La jornada de diumenge va ser una altra història. Els alevins no isqueren tan centrats com el primer dia i van perdre davant l'Ingenieros Industriales Las Rozas i contra el Sitges. En qualsevol cas, ser els octaus d'Espanya és un bon resultat.
Pel que fa als benjamins, amb menys pràctica que els alevins, guanyaren dos partits (contra La Vila i el Tarragona) i perderen davant el CRC Canoe, la secció de rugby del Barça i l'Olímpico de Pozuelo. Els benjamins han adquirit molta experiència en este Campionat i de segur que la tercera posició en la Copa de Bronze els animarà a ampliar la plantilla i a aconseguir millors metes.

En alevins quedà brillantment campió el CAU València. Juan Palomares Corella, excapità del BUC en la seua època d'estudiant a Barcelona, participà molt notòriament en l'entrega dels trofeus. Més de 1.500 jugadors de rugby, dels 5 als 13 anys, es donaren cita a Tordera.