martes, 25 de mayo de 2010

Els infantils del Cullera/Tavernes fan un gran campionat i es proclamen subcampions del Torneig Nacional de Rugby (Valladolid, 22 i 23 de maig). Esperem les vostres fotos

De magnífic es pot qualificar el Torneig Nacional Infantil dut a terme per l'equip del Cullera/Tavernes, que es va proclamar subcampió d'un total de 24 equips després de perdre la final en la pròrroga.
En la primera fase els infantils van derrotar l'Alcobendas B per 12 a 0 i a continuació el VRAC de Valladolid A per 8 a 5. Així les coses, el Cullera/Tavernes quedava en primera posició del seu grup i passava a disputar el Trofeu d'Or entre els huit millors equips del Torneig pel sistema d'eliminatòries.
En quarts de final victoria en l'últim minut davant l'Ingenieros Industriales Las Rozas per 3 a 0, gràcies a un drop espectacular de Ciaran. Ja en semifinals caigué el Sitges A per 17 a 0. La final s'havia de disputar davant el Liceo Francés A de Madrid, una de les millors escoles de rugby de tot Espanya.
Davant d'un nombrossíssim públic present en el Camp Pepe Rojo 1, els dos conjunts acabaren el temps reglamentari de la finalíssima amb empat a 0. A continuació, pròrroga fins que algun dels dos equips fera punts. Cada minut que passava de la represa cada equip, que començava de partida amb els 13 jugadors inicials, es quedava amb un jugador menys, fins a arribar 7, límit d'efectius en el camp segons el reglament. Es tractava de tindre més espais per a desempatar. La igualtat i l'emoció van ser la tònica dominant entre el Liceo Francés A i el Cullera/Tavernes en tot l'encontre. Tots dos conjunts s'arribaren a quedar amb 7 jugadors en el camp, fins que un drop d'un jugador del Liceo va decantar la balança al seu favor, en una final que es recordarà llarg temps pel seu desenllaç incert, desenvolupament èpic i conclusió genial.
En definitiva, gran campionat dels infantils del Cullera/Tavernes, que van exhibir una enorme defensa en tot el Torneig. El nivell de joc mostrat pels equips va ser alt, amb els conceptes i el joc molt més clars que molt equips séniors. També el suport de pares i mares, entrenadors i directius dels nostres jugadors va resultar fonamental.
Resultats