martes, 1 de junio de 2010

Desitjar el millor... Firmat: uns pares

El cap de setmana del 21 al 23 de maig el nostre Club, junt al Tavernes, amb la col·laboració del Tatami i de La Vila, acudírem a Valladolid per a disputar el Torneig Nacional Infantil. L'experiència de juntar en un sol equip membres de distints clubs ha estat molt satisfactòria i qüestió a considerar en un futur pròxim. Cal dir que els dos clubs, tant el Cullera com el Tavernes, han brindat una oportunitat meravellosa als seues alumnes (als nostres fills) i a jugadors d'altres equips, per a poder participar i competir (i com ho han fet !!!), davant de vint-i-quatre equips que lluitaven per ocupar les primeres places del Campionat Nacional.
Cal felicitar-nos perquè els dos clubs han sabut interpretar la problemàtica de dos pobles que es troben amb la dificultat de poder construir cada any equips amb jugadors compromesos.
Hem competit a Valladolid amb un gran equip, encara que format a última hora, davant equips de localitats que ens multipiquen per deu o per mil en població i en recursos. Ahí estaven ciutats com Marbella, Alcobendas, Mahadahonda, capitals com Valladolid, Madrid, Barcelona, València o equips de col·legis amb llarga tradició i amplis recursos com el Liceo Francés de Madrid.
I el nostre equip ho ha fet amb un compromís i una presència en el camp de joc digna de jugadors del més alt nivell. Amb entrega, excel·lència, lluita i saber estar en un sentit ampli de la paraula. I el resultat ahí està, Subcampions del Torneig Nacional Infantil.
Hem acudit pares i mares acompanyant els nostres fills, perquè independentment que ens agrade, sabem que és important estar ahí. Alguns ho han fet per primera vegada i han pogut saborejar què és això del rugby... Eixe descobriment, estic segur, ajudará a tirar endavant el projecte.
Finalment com a pares volem felicitar de nou les Juntes del Cullera i Tavernes, al Tatami i a La Vila per la disposició a la col·laboració que han mostrat.
A tots el jugadors L'ENHORABONA!!!! SOU MOLT GRANS !!! i ens sentim molt ORGULLOSOS DE TOTS VOSALTRES.