sábado, 23 de octubre de 2010

Els juvenils o M-18 del Cullera Tavernes derroten el CAU-B per 48 a 0 en una sensacional primera part i convencen l'aficio


Magnific mati de rugby a Tavernes, on el sol ha lluit per al Cullera Tavernes juvenil que ha vençut el CAU-B Valencia per un contundent 48 a 0. La primera part s'acabava 34 a 0. L'equip entrenat per Pep Llacer i per Fernando Renart ha resolt el partit en una fantastic periode inicial, on els davanters han estat mes rapids que el contrari, amb ganes i dominadors en mele i touche, mentres que la linia de tres quarts tambe ha obert balons que han finalitzat en assaig i s'ha defes francament be dels atacs rivals. 
El jugador del partit ha sigut Gerardo Salazar, que ha fet tres assajos. A part de Gerardo, que tambe ha fet una trasnformacio a pals, amb un total de 17 punts, han anotat els punts del Cullera Tavernes Nacho (10 punts), Sevak (9 punts), Matei (5), Jon (5) i Francesc Cunyat (2).

Els delegats del Cullera Tavernes declaraven al final del partit:
Juan Palomares: "L'equip ha tingut un funcionament complet. Cal seguir en esta linia i millorar en els placatges amb mes força. M'ha agradat molt l'espirit combatiu en el partit i la mentalitat, i aixo es molt important.
Alfons Quesada: "El balanç es molt positiu i me'n vaig amb molt bones sensacions. Cal millorar la comunicacio entre la linia de tres quarts i parlar-se les coses".

Alineacio
1 Gerardo Salazar 2 Javi 3 Kevin 4 Jon 5 Vicent 6 Marcos Romero 7 Ximo 8 Joan Matei 9 Francesc Cunyat 10 Sevak 11 Aaaron 12 Victor 13 Matevos 14 Nacho 15 Genard. Tambe han jugat Fernando Criado, Peris, Ruben, David Carbo, Michael, Marcos i Pau.
Enhorabona a tots i a seguir en esta linia que comença acudint als entrenaments i treballant entre setmana.

(Nota: Per un problema informatic no he pogut posar accents i dieresis en esta cronica. Ho lamente)