Séniors
Alzira 44 Cullera Forval 0.
M-18 Juvenils
Cullera Tavernes 3 CAU València A 47.
Dos baixes importants. 3-5 al descans i desfeta a la segona part per falta d'assistència als entrenaments dels dimecres, quan es fa el treball físic.
M-16 Cadets
Cullera Tavernes 22 CAU València A 21
Sensacional victòria davant d'un dels dos rivals a batre, juntament amb el Tecnidex València. El treball en els entrenaments comença a donar resultats com este. Enorme partit de la davantera que portà l'equip a la victòria, amb gran conducció del mig de melé Edu Calatayud i domini en les fases estàtiques. Enhorabona als debutants Jesús i Nico. Assajos de Rubén, Fernando Criado i Marc. Transormacions de Ciaran.
 M-14 Infantils
Tecnidex València 38 Cullera Forval 29
Partit un tant rar que començà guanyant el Cullera a pesar de no estar jugant un bon partit  i d'estar castigat per les baixes, amb només els 13 jugadors inicials i sense cap canvi. El Tecnidex reacciona, es refà i acaba remuntant. Els davanters del Cullera han de seguir millorant en els rucks i les melés, mentres que la línia de tres quarts ha de pasar més la pilota i no córrer tant de costat, ja que ofeguen els seus companys, sobretot els ales.
(Comentari i fotos M-14: José Francisco Valiente)

M-12 Alevins
Cullera Forval 20 Les Abelles B 10
(assajos de Gaëtan, Demba, Eric i Aaron O.)
Cullera Forval 10 Les Abelles A 40
(assajos de Demba i Gaëtan)
Partits molt intensos al Camp Juan Palomares, en primer lloc contra Les Abelles B i a continuació contra Les Abelles A. També poguérem comptar amb la presència de l'Alzira, que jugà al mateix temps dos encontres similars davant Les Abelles.
Encara que no poguérem guanyar Les Abelles A, els nostres jugadors es van esforçar fins a l'últim minut.
Alineació: Aaron Orduña, Demba, Gaëtan, Joaquín, Jaume, Eric, Dani, Pau, Diego i Lorenzo.
(Comentari i fotos M-12: Raquel Tur).