sábado, 27 de noviembre de 2010

Resultats i comentaris M-16 i M-18 Cullera Tavernes 27 de novembre

M-16 Cadets
Tecnidex València B 0 Cullera Tavernes 66.
Partit còmode. El millor han sigut els vint primers minuts, quasi de manual, executant l'ABC del rugby. Al descans 0-40.
Destacats: Ciaran (direcció i suports), Rubén (en progressió constant) i Adrián (el treball ben fet d'un tercera).
Assajos: Edu (1), Aarón (1), Ciaran (2), Vicent (2), Fernando Criado (1), Rubén (2) i José Pérez (1)
Transformacions: Ciaran (5), Joan (3)
Observació:Un dels pals no tenien protector al principi de l'encontre, però després s'ha arreglat amb unes proteccions que no cobrien el suficient: aspecte important a millorar per a la seguretat dels jugadors.
M-18 Juvenils
Les Abelles Taronja 31 Cullera Tavernes 8.
El partit de la moneda. La primera part ha eixit creu i guanyaven Les Abelles per 26 a 3. El segon temps ha eixit cara, amb un parcial d'empat a 5. En este segon període el Cullera Tavernes ha tingut una actitud molt més positiva en tot: placatges, defensa, ganes, etc.
Les Abelles Taronja ha posat un bon contingent de jugadors del primer equip i de la selecció valenciana, cosa que ha desequilibrat l'encontre.
Assaig del Cullera Tavernes de Gegham i tres punts a pals de Gerardo Salazar.