domingo, 12 de diciembre de 2010

Crònica i resultats concentració d'alevins i benjamins a Cullera 11/12. Excel·lent reportatge de Raquel Tur

El Camp Juan Palomares donava gust de vore ahir dissabte dia 11 de desembre de matí, ple de xiquets de les categories M10 i M12 vinguts d’Alzira, Tavernes, Dénia, la Vila i com no, Cullera. Llàstima que el nostre club no tinga prou integrants per a participar en totes les categories, encara que amb l'esforç de tots prompte ho aconseguirem. Esta carència s’ha suplit formant equips de dos o tres clubs en benjamins; l’important és jugar al rugby i, alhora, donar l’oportunitat al més menuts de gaudir d’este esport al tindre de rival algú de la seua mida.
Hi ha hagut un moment en el qual es disputaven tres partits simultàniament, però allò que més m’ha agradat ha estat un detall que ens ha fet somriure a alguns pares. Després del primer partit, un dels nostres jugadors parlava amb un altre del Dénia agarrant-se pels muscles, com dos amics de tota la vida. Un cas paregut es donava amb dos més que estaven asseguts a l’ombra, mentre la resta, jugaven tots junts. Jo he dit: “Heu vist que bonic, rivals al camp i amics fora”. Aleshores, algú m’ha contestat: “Eixe és precisament l’esperit del rugby”.
El dia ha acabat amb la lesió d’un dels nostres jugadors i des d’ací vullc donar-li ànims en nom de tots: Dani, ¡cuida't molt!
Els resultats del Cullera Forval han estat els següents:
M12: Cullera 30 – Dénia 35
(Assajos de Cullera: Demba 2, Gaëtan 2, Eric 1, Jaume 1)
M10: Cullera/Dénia 15 – Tavernes 35
M12: Cullera 45 – La Vila 5
(Assajos de Cullera: Joaquín 3, Demba 2, Jaume 1, Aaron Orduña 1, Eric 1, Pau 1)
M10 Cullera/Dénia/Tavernes 70 – Alzira/La Vila 40