lunes, 24 de enero de 2011

Crònica de Raquel Tur dels Alevins (M-12) a la Vila Joiosa (22-01-2010)

Dissabte dia 22 de gener, amb un fred que pelava (-1 graus en algun moment), eixírem matinet cap a la Vila Joiosa. A les 11:00 començava el partit més tranquil dels tres que va disputar el Cullera. Entre que semblava que els jugadors encara estaven gelats i que el àrbitre va decidir que amb deu o dotze minutets per part en tenien prou, com dic, un partit tranquil·let amb este resultat:
Dénia 5 Cullera Forval 30
(Assajos del Cullera:  Gaëtan 2, Aaron Orduña 3, Eric 1).
A les 12:15 es va disputar el segon, que va ser, com allí comentàrem amb l'entrenador Carlos, el millor del dia. El Cullera estava que se'n eixia, vàrem poder disfrutar de jugades molt boniques que merescudament ens portaren a la victòria: La Vila 5 Cullera Forval 40
(Assajos del Cullera:  Demba 3, Aaron Orduña 1, Gaëtan 3, Pau 1).
Per a finalitzar la jornada, a les 13:00 ens quedava el Tavernes, que en esta ocasió comptava amb dos o tres jugadors de la categoria M-14 per completar la plantilla, però el Cullera es va fer de respectar. Fins l'últim minut no estava clar qui guanyaria. Una miqueta influïts per esta igualtat, els jugadors semblaven nerviosos, tots volien la victòria, que en l'última jugada va ser per al Tavernes amb un assaig molt discutible, però com tots sabem, el que diu l'àrbitre es el que val, així que: