sábado, 22 de enero de 2011

Resultats i comentaris cadets i infantils 22 de gener. Gran victòria dels M-16

Cadets (M-16)
Cullera Tavernes 8 Tecnidex València Verd 5

Partit intens i disputat de dos equips amb un gran potencial, amb massa tensió local en l'exterior. El millor del Cullera Tavernes ha sigut la capacitat de reacció a punt d'expirar l'encontre. Ara bé, s'ha notat la poca profunditat de plantilla. Menció especial per a Ciaran, Ismael i David Carbó, sobretot el primer, que han acabat el partit com han pogut. També per a tots els jugadors, que han batallat a manta.

Si algú vol fer la crònica amb comentaris més tècnics, la rebrem encantats. Hem sentit diverses lectures, però el que està clar és que tenim un equip que ha sabut patir i endur-se la victòria en l'últim moment com els conjunts grans, i que podia haver marcat diferències en el primer quart d'hora de matx.

Seqüència marcador:

3-0 Ciaran / Descans / 3-5 / 8-5 Rubén.

Infantils (M-14)
Cullera Forval 7 Tecnidex València 19

A falta de la crònica de Valiente, comentarem que potser una de les claus haja estat que el Tecnidex ha aprofitat molt bé les ocasions en què s'ha plantat en la línia de 22 metres local, i això és molt important en rugby. Els infantils del Cullera encara poden millorar molt, i de segur que ho faran.