domingo, 20 de febrero de 2011

Crònica M-16 La Vila-Cullera Tavernes de 19 de febrer. Per David Osa

Començàvem els quarts de final autonòmics contra un equip amb el qual no havíem jugat en tota la temporada i del qual teníem poca informació. A les 9.15 h arribàvem a la Vila amb una expedició de 15 jugadors justets i un bon nombre de pares.
La primera part del partit la jugàrem un tant desmotivats i sense tensió, cosa que va fer que cometérem errors infantils, perdent pilotes importants. L'actitud dels jugadors, companys i molts amics, no va ser l'adequada, massa reprotxes, molt de soroll i poca comunicació.
 
La segona part va ser una altra cosa. Després de la xarrada del descans, l'equip va eixir amb una altra actitud i vam ser capaços de fer 53 punts en 30 minuts. L'àrbitre va decidir retallar el matx per la superioritat manifesta de l'equip visitant. Es van vore jugades molt boniques, amb molta qualitat en els passes i recolzament en les jugades. 

 
Debutà xutant a pals Eduard, que va ser capaç d'encertar les més difícils i fallar algunes que no hauria d'haver fallat. També destacaria l'actuació del mig de melé, Ismael, qui durant tot el partit va manar l'equip perquè no caiguérem en l'individualisme. 

A més, vull destacar l'actitud de l'equip contrari, ja que va ser un encontre molt net i mai es donaren per vençuts. No tant l'actitud d'alguns dels seus responsables, que no van ser capaços de rebre'ns a l'arribada i d'assignar-nos el vestidor pertinent. 

Per altra part, demanaria als jugadors del Cullera Tavernes com a mínim el mateix compromís en els pròxims partits que ens queden, que seran molt complicats. S'ha d'entrenar més i aprofitar els entrenaments. I, sobretot, en els partits que seran molt igualats, no es poden fer errors bàsics i haurem d'aprofitar les poques oportunitats que tindrem per atacar.