domingo, 20 de febrero de 2011

Dos equips francesos escolars estaran de gira per Cullera del 21 al 25 de febrer

Esta pròxima setmana ens visiten dos equips francesos escolars, el Collège Marcel Pagnol de Serignan, que ve amb uns 45 jugadors en categoria M-15, i el Lycée Agricole de Nîmes-Rodilhan, unes 50 persones entre equip masculí i femení en la categoria M-19, o menors de 19 anys. L'arribada d'estos equips a Cullera, on s'allotjaran durant quatre dies, ha estat possible gràcies a l'ambaixador internacional del Cullera Forval, Jean-Claude Laurant Raze, i al bon fer i contactes de la Junta Directiva que presidix Jordi Peris.

El Collège Marcel Pagnol de Serignan és un dels equips més potents de França en rugby escolar i compta amb una secció esportiva especialitzada en rugby. Compta amb un dels millors entrenadors i formadors en edat escolar, el francés René Camps, i també amb Arranvide, exentrenador en categoria sénior del Narbona de Divisió d'Honor i del Carcassona, entre d'altres.

Pel que fa al Lycée Agricole Nîmes-Rodilhan, molts dels seus alumnes passen després a estudiar enginyeries i són entrenats per Serge Sassolat, una institució en aquelles terres i exjugador del Nîmes quan militava en Divisió d'Honor.

Els M-15 de Serignan jugaran dimecres davant l'equip cadet del Cullera Forval, a partir de les 17.30 h en el Camp Juan Palomares, així com altres dos partits a València ciutat davant el Liceo Francés-Tecnidex València, dimarts i dijous. Quant als M-19 de Nîmes, també disputaran amistosos al llarg de la setmana, concretament davant el Tatami M-20 i la Selecció Valenciana Juvenil o M-18. Ho faran en el Camp del Riu.

En total vora 100 persones podran disfrutar dels encants de Cullera i fer un poc de turisme i d'esport per terres valencianes.