domingo, 13 de marzo de 2011

Els M-16 guanyen el Tecnidex València però no igualen l'eliminatòria de semifinals per només un punt. Els dos partits han sigut igualadíssims

Tremenda eliminatòria de semifinals del campionat autonòmic valencià entre el Cullera Tavernes i el Tecnidex València. A l'anada 15 a 7 per al Tecnidex. Per tant, tocava remuntada al Camp Juan Palomares Corella. No va ser possible, ja que a pesar de la victòria ahir del Forval per 17 a 10 en l'encontre de tornada, el nostre equip es queda només a un punt en el global dels dos partits d'igualar l'eliminatòria i a únicament dos de superar-la i jugar la final.

Deixant a banda els comentaris més tècnics per a qui vullga fer-los, la igualtat i l'alt nivell han protagonitzat l'eliminatòria. Només els detalls, els xicotets errors, la creativitat o les genialitats podien decantar el resultat  cap a un dels dos equips, però, per damunt de tot, ens hem de sentir orgullosos del joc, actitud i prestacions dels M-16 del Cullera Tavernes davant d'un rival més treballat, ja que porten jugant molts anys junts.

També cal destacar la gran esportivitat que hi hagué dins i fora del camp, amb dos aficions entregades cap als seus colors i un gran comportament de pares, mares, directius i aficionats en general. Això fa gran el rugby.

La primera part va ploure i a la segona isqué el sol. El camp es trobava pesat, però l'extraordinari drenatge del Camp Juan Palomares va absorbir les pluges dels últimes dies i va permetre el matx. Enhorabona al debutant del Cullera Tavernes Noel.

Mike Gibson, l'històric centre de la selecció irlandesa, estigué presenciant l'encontre i felicità els jugadors del Cullera Tavernes pel magnífic espectacle oferit.