lunes, 21 de marzo de 2011

Marc Andrieu, exinternacional francés, visita el Cullera Forval RC

D'esquerra a dreta, el segon és Marc Andrieu

Ahir diumenge després de la cremà, Marc Andrieu, tres quarts centre 26 vegades internacional per França a finals dels huitanta i principis dels noranta, estigué esmorzant en la seu social del club. No és la primera vegada que visitava Cullera, ja que és un gran amic de Jean-Claude Laurant Raze, ambaixador del Cullera Forval a França.

Marc Andrieu va desenvolupar la seua carrera sobretot als clubs de Béziers i de Nîmes. Amb el primer club va ser campió de França a principis dels anys huitanta. A més, va participar en el Campionat del Món de Nova Zelanda de 1987 i va jugar tres vegades el Torneig de les Sis Nacions, en 1988, 1989 i 1990.

A part  del rugby a XV, també destacà en el rugby a set. Quan esta modalitat estava encara en fase embrionària, ja jugà a Hong Kong, Sidney o Melrose (Escòcia). En l'actualitat Marc Andrieu seguix vinculat al rugby, sobretot amb l'stage o campament d'estiu per a joves jugadors que fa al mes de juliol, un dels més importants de França (més informació a www.stages-rugby.com).

En definitiva, una visita agradable, amena i de prestigi, en la qual es contaren algunes anècdotes i s'avaluà la possibilitat que els entrenadors del Cullera milloren la seua formació amb Marc Andrieu.