miércoles, 6 de abril de 2011

Carta als pares i mares d'M-14, M-12 i M-10 (infantils, alevins i benjamins). Assumpte: Viatge als Campionats d'Espanya (Valladolid, 14 i 15 de maig)

Estimat amic/estimada amiga:

Els pròxims dies 14 i 15 de maig tindran lloc a Valladolid els Campionats d'Espanya de Rugby de les categories M-14, M-12 i M-10, en les quals juga o juguen els vostres fills, i que són importantíssims per al projecte educatiu, formatiu i esportiu que l'Escola de Rugby del Cullera Forval du entre mans, un projecte del qual són una part bàsica i imprescindible els pares i mares.

En els últims anys hem acudit a estos Campionats i tots hem disfrutat del joc i convivència que rodeja el món del rugby. En el 2007 estiguérem a Valladolid, en 2008 a Gijón, en 2009 a Pozuelo de Alarcón (Madrid) i en 2010 a Tordera (Barcelona). Enguany toca Valladolid. Per als qui no conegueu esta classe d'events, podem dir-vos que tornareu encantats de respirar un ambient 100% esportiu.

Hem d'inscriure els equips abans del 18 d'abril. Per eixe motiu, necessitem la vostra conformitat i disponibilitat per a acudir als Campionats, així com quantes persones de la família acudíreu en total.

El preu del viatge intentarem que estiga al voltant dels 80 a 100 euros. No el sabrem de manera exacta fins que no tinguem clar la gent amb la qual comptem. Eixirem divendres 13 de maig al migdia o després de dinar. La tornada serà diumenge 15 a la nit.

Salut,

La Junta Directiva del Cullera Forval RC